שפמנון אפוי
שפמנון אפוי הוא pescatarian ו דל פחמימות, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 3769 קלוריות, 277 גר' של חלבון, ו 255 גרם שומן. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה sprig, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריז לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו שפמנון אפוי, שפמנון קייג'ון אפוי, ו שפמנון Cajun אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. מעיל קל צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם תרסיס שמן בישול.תייבש את הדג.
מערבבים את החומרים היבשים בקערה רדודה ומערבבים היטב.טובלים את השפמנון בחמאה המומסת ומתגלגלים בתערובת פירורי הלחם.מסדרים את הפילה בתבנית אפייה מוכנה.
אופים חשופים במשך 20-30 דקות או עד פתיתי דגים בקלות.
מקשטים עם פלחי לימון וענפי פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.