שפמנון אפוי בפירורי לחם טעים
שפמנון אפוי בפירורי לחם טעים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1288 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, שפמנון, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו שפמנון אפוי בפירורי לחם טעים, שפמנון בפירורי לחם (Bagre Apanado o a La Milanesa), ו פילה שפמנון בפירורי לחם עם צ'ארד שוויצרי מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
קו אפייה צלחת עם רדיד וריסוס עם ספריי בישול.
מערבבים ביצה ורוטב איטלקי בצלחת רדודה.
מערבבים פירורי לחם, גבינה, פלפל, ואבקת שום בצלחת רדודה שנייה.לטבול דגים בתערובת ביצה, ואחריו תערובת פירורי לחם.
טפטוף נשאר תערובת ביצה על דגים.
הוסף פירורי לחם שנותרו לדגים.מעיל בקלילות עם ספריי בישול.
אופים ב 350 מעלות במשך ארבעים וחמש דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו