שפמנון בסגנון ממפיס של נילי
גשו לסופר וקנו פפריקה, מלח ופלפל, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 86%. מתכונים דומים: שפמנון בסגנון ממפיס של נילי, Spareribs בסגנון ממפיס, ו המבורגר מנגל בסגנון ממפיס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים טיגון עמוק ל 375 מעלות F.
מערבבים את קמח התירס, פפריקה וקיין בקערה גדולה. בקערה נפרדת, מוסיפים את חלב החמאה ואת הרוטב החריף.
מתבלים את השפמנון במלח ופלפל. לדלות בחמאה ולאחר מכן תערובת קמח תירס ותבלינים.
זרוק בזהירות בשמן החם. מטגנים במשך 4 דקות עד קריספ.
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים עם רוטב Remoulade.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.