שפמנון מטוגן דרומי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1733 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 154 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. לך לחנות ותביא קמח תירס, מלח ופלפל, פילה שפמנון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה מרהיב. נסו שפמנון דרומי מטוגן, שפמנון דרומי מטוגן, ו שפמנון דרומי מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את שמן זית, מיונז, בצל ירוק ותבלינים כדי להפוך את רוטב טרטר. להכניס למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חום שמן בטיגון עמוק ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מערבבים קמח תירס, תבלין דג שחור ומלח ופלפל, לפי הטעם. פילה שפמנון Dredge בקמח תירס מתובל. חתיכות מצופות מטגנים עמוקים בקבוצות עד שהם מבושלים דרך, על 10 דקות. (לעיון בסיסי, השתמש בהוראות היצרן עבור הטיגון העמוק שלך עבור מזונות דומים, ולאחר מכן לבדוק את הדגים לראות שזה מכרז מזלג.) לאפשר לנקז על מגבות נייר ולהגיש עם רוטב טרטר ופלחי לימון טריים (לסחוט מיץ לימון על הדגים).
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טריז לימון
רוטב טרטר
1 שאלוט, מגורר או טחון
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.