שפמנון דרומי מטוגן
המתכון שפמנון מטוגן דרום מוכן תוך כ 18 דקות, והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 895 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח, קמח תירס, מרתיחים סרטנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. מתכונים דומים: שפמנון דרומי מטוגן, שפמנון דרומי מטוגן, ו שפמנון דרומי מטוגן.
הוראות
מחממים מטגן או סיר עמוק באמצע הדרך מלא בשמן ל 350 מעלות F.
מפזרים את שני הצדדים של כל שפמנון עם מלח ומרתיחים סרטנים. בקערה נפרדת, לשלב את הקמח ואת קמח התירס. לדלות את השפמנון בתערובת הקמח ולמקם בסיר. צ ' יפס עמוק במשך כ 7 עד 8 דקות עד שנעשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.