זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: שפמנון וצ'יפס מוכות, בירה מוכה דגים וצ'יפס, ו דגים וצ'יפס מוכים בבירה.
הוראות
1
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות דקות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
2
מערבבים תפוחי אדמה ומים כדי לכסות בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב קמח הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
4
מוסיפים בירה, מקציפים עד חלקה. כיסוי וצינה 1 שעה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בירה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
תפוח אדמה מסונן היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
6
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' למחבת כבדה; חום עד 37
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מטגנים תפוחי אדמה, ב 4 קבוצות, 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.