שפמנון וצ'יפס מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון וצ'יפס מטוגנות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, בירה, פילה שפמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו בלילת בירה דגים וצ'יפס, דגים וצ'יפס מטוגנים בבירה, ו דגים וצ'יפס מטוגנים בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות דקות נייר.
מערבבים תפוחי אדמה ומים כדי לכסות בקערה גדולה; להפריש.
מוסיפים בירה, מקציפים עד חלקה. כיסוי וצינה 1 שעה, אם תרצה.
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' למחבת כבדה; חום עד 37
מטגנים תפוחי אדמה, ב 4 קבוצות, 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
מסננים על מגבות נייר; מפזרים 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. תתחמם.
מפזרים דגים עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל. לטבול דגים בבלילה; בזהירות להוסיף מחבת, ומטגנים, 2 פילה בכל פעם, 1 1/2 עד 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מגישים עם צ ' יפס וחומץ מאלט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.