שפמנון חריף מושחר
שפמנון חריף מושחר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 345 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלחי לימון כליווי, פילה שפמנון, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שפמנון מושחר, שפמנון מושחר, ו שפמנון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה לשלב את הפפריקה, אורגנו, טימין, קאיין, הסוכר, המלח, והפלפל השחור, לטפוח שפמנון יבש, ומפזרים את תערובת התבלינים משני צדי הפילה, ציפוי אותם היטב. במחבת גדולה sauté השום בשמן על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שהוא חום זהוב ולהשליך את השום.
מוסיפים את החמאה, מחממים אותה עד שהקצף שוכך, ובשומן sauté השפמנון במשך 4 דקות בכל צד, או עד שהוא מבושל דרך.
להעביר את פילה שפמנון עם מרית מחוררת ל 2 צלחות ולהגיש אותם עם פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו