שפמנון מושחר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 2681 קלוריות, 173 גרם חלבון ו 215 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם פלפל לימון, אבקת בצל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית נסו שפמנון מושחר, שפמנון מושחר, ו שפמנון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה (מומלץ) או מחבת אלומיניום כבדה על חום גבוה עבור 10 minutes.In קערה קטנה מערבבים יחד הראשון 8 מרכיבים.לטבול שפמנון לתוך חמאה מומסת מעיל שני הצדדים של דגים עם תערובת תבלינים, באמצעות כ 1 t תערובת תבלינים עבור כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים דגים על נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
מקום 3 פילה בכל פעם במחבת חמה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
טפטוף כל פילה עם 1 t חמאה מומסת.מבשלים על חום גבוה על 2 דקות לכל צד או עד פתיתי דגים בקלות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.