שפמנון מזוגג מיסו & בוק צ'וי
אם יש לכם בייבי בוק צ'וי, מיסו, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית נסו ארוחת ערב הלילה: שפמנון מזוגג מיסו ובוק צ'וי התינוק, מיסו-זיגוג בוק צ'וי, ו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להקציף יחד 1 כף שמן, מיסו, סוכר 1 כף מים חמים כדי להפוך זיגוג.
שפמנון מברשת בכל רחבי עם כמה זיגוג.
שמן כף חום במחבת גדולה מעל חום בינוני. מסדרים שני פילה במחבת ומבשלים, צחצוח עם זיגוג יותר ומיצי פאן ו מרפרף פעם אחת, עד מבושל דרך, כ 5 דקות; להעביר צלחת ולשמור על חם. לנגב מחבת נקי ואז לחזור על התהליך עם 1/2 כף שמן יותר פילה הנותרים. להפחית את החום בינוני; להוסיף בוק צ ' וי למחבת מברשת בכל רחבי עם זיגוג הנותרים.
הוסף 1/4 כוס מים למחבת, לכסות ולבשל, זורק מדי פעם, עד רק נבול וירוק בהיר, 3 עד 4 דקות. סדר בוק צ ' וי לצד שפמנון ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו