שפמנון מטוגן קלאסי
שפמנון מטוגן קלאסי יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך פלפל טחון, קמח, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שפמנון מטוגן קלאסי, שפמנון מטוגן קלאסי, ו שפמנון מטוגן במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים 2 כפיות מלח בצלחת רדודה גדולה.
מפזרים פילה שפמנון באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח, לדלות בתערובת קמח תירס, ציפוי שווה.
יוצקים שמן צמחי לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 35
פילה מטגנים, בקבוצות, 5 עד 6 דקות או עד הזהב; לנקז על מגבות נייר.
הערה: לגרסה שבועית מהירה, דלג על הטיגון העמוק. לבשל שפמנון ב 2 כפות שמן חם, לכל אצווה, במחבת nonstick 5 דקות בכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.