קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון

שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון
שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פילה שפמנון, גרידת לימון, שיבולת שועל עם ראש סיכה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: שפמנון משמש-חרדל מצופה, שפמנון מצופה פקאן עם ירקות נבולים וצ'אטני עגבניות, ו שפמנון מצופה פקאן עם רוטב שמנת חריף.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204° (205°C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה, לזרוק את הירוקים חרדל עם 1 כפית שמן העונה עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ירוק חרדלירוק חרדל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חתוך את הכרובית ופרק אותה לפרחים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4
שים את הכרובית ושום ב 9-by-13 אינץ ' (23-by-33-cm) צלחת אפייה,טפטוף עם 1 כף השמן, ומפזרים מלח וpepper לפי הטעם. לזרוק מעיל עם השמן. צולים עד הכרוביתמאוד רך וזהוב חום, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
בינתיים, בסיר קטן, חום 1 כף של thebutter מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את השאלוט ואת צרור מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק להתחיל לחום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיף את היין ומבשל untilreduced על ידי כמחצית, ולאחר מכן להוסיף את השמנת וגרידת לימון.מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת מעובה, על 6 דקות, ואז לטאטא את מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
הסר מהחום. מתבלים במלח לפי הטעם ומניחים בצד, מכוסים כדי לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מוסיפים את הירקות לכרובית וזורקים עם מרית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מפזרים מעט מים וצולים עד שהירוקים הםwilted ורך ומתחילים לפריך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
במחבת sauté גדולה במיוחד( או שני גדולים), מחממים theremaining 1 חמאת כף ו 2 כפות שמן overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מורחים את שיבולת השועל על צלחת. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומניחים כל פילה על שיבולת השועל, לוחצים בעדינות כדי ששיבולת השועל תיצמד לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
13
שים את הדגים במחבת( או מחבתות), oat בצד למטה, ומבשלים מבלי להפריע until שיבולת השועל משחימים יפה ואת opaqueness עברה כשליש מהדרך דרך החלק העבה ביותר של הדגים, על 4 דקות בהתאם לעובי של thefillets. השתמש מרית מתכת כדי להפוך את הדג בזהירות ולאכול עד אטום לאורך, על 4 דקות. ערימת thecauliflower, שום, וירקות על 4 צלחות הגשה, העליון עםהדגים, ולכפות חלק מהרוטב על הכל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ירוקירוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
שירתמיד.
15
מדגנים מלאים לדור חדש: מנות קלות, ארוחות דשנות, פינוקים מתוקים וחטיפים זולים לטבחית היומיומית של ליאנה קריסוף. זכויות יוצרים © 2012 ליאנה קריסוף; תמונות זכויות יוצרים © 2012 ריין אלן. פורסם ב 2012 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.