קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון

שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון
שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פילה שפמנון, גרידת לימון, שיבולת שועל עם ראש סיכה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: שפמנון משמש-חרדל מצופה, שפמנון מצופה פקאן עם ירקות נבולים וצ'אטני עגבניות, ו שפמנון מצופה פקאן עם רוטב שמנת חריף.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204° (205°C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, לזרוק את הירוקים חרדל עם 1 כפית שמן העונה עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ירוק חרדלירוק חרדל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חתוך את הכרובית ופרק אותה לפרחים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4
שים את הכרובית ושום ב 9-by-13 אינץ ' (23-by-33-cm) צלחת אפייה,טפטוף עם 1 כף השמן, ומפזרים מלח וpepper לפי הטעם. לזרוק מעיל עם השמן. צולים עד הכרוביתמאוד רך וזהוב חום, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
בינתיים, בסיר קטן, חום 1 כף של thebutter מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את השאלוט ואת צרור מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק להתחיל לחום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיף את היין ומבשל untilreduced על ידי כמחצית, ולאחר מכן להוסיף את השמנת וגרידת לימון.מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת מעובה, על 6 דקות, ואז לטאטא את מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר מהחום. מתבלים במלח לפי הטעם ומניחים בצד, מכוסים כדי לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מוסיפים את הירקות לכרובית וזורקים עם מרית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מפזרים מעט מים וצולים עד שהירוקים הםwilted ורך ומתחילים לפריך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
11
במחבת sauté גדולה במיוחד( או שני גדולים), מחממים theremaining 1 חמאת כף ו 2 כפות שמן overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מורחים את שיבולת השועל על צלחת. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומניחים כל פילה על שיבולת השועל, לוחצים בעדינות כדי ששיבולת השועל תיצמד לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
13
שים את הדגים במחבת( או מחבתות), oat בצד למטה, ומבשלים מבלי להפריע until שיבולת השועל משחימים יפה ואת opaqueness עברה כשליש מהדרך דרך החלק העבה ביותר של הדגים, על 4 דקות בהתאם לעובי של thefillets. השתמש מרית מתכת כדי להפוך את הדג בזהירות ולאכול עד אטום לאורך, על 4 דקות. ערימת thecauliflower, שום, וירקות על 4 צלחות הגשה, העליון עםהדגים, ולכפות חלק מהרוטב על הכל.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ירוקירוק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
שירתמיד.
15
מדגנים מלאים לדור חדש: מנות קלות, ארוחות דשנות, פינוקים מתוקים וחטיפים זולים לטבחית היומיומית של ליאנה קריסוף. זכויות יוצרים © 2012 ליאנה קריסוף; תמונות זכויות יוצרים © 2012 ריין אלן. פורסם ב 2012 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.