שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון
שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פילה שפמנון, גרידת לימון, שיבולת שועל עם ראש סיכה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: שפמנון משמש-חרדל מצופה, שפמנון מצופה פקאן עם ירקות נבולים וצ'אטני עגבניות, ו שפמנון מצופה פקאן עם רוטב שמנת חריף.
הוראות
מחממים התנור ל 204° (205°C).
בקערה גדולה, לזרוק את הירוקים חרדל עם 1 כפית שמן העונה עם מלח ופלפל. תניח בצד.
חתוך את הכרובית ופרק אותה לפרחים.
שים את הכרובית ושום ב 9-by-13 אינץ ' (23-by-33-cm) צלחת אפייה,טפטוף עם 1 כף השמן, ומפזרים מלח וpepper לפי הטעם. לזרוק מעיל עם השמן. צולים עד הכרוביתמאוד רך וזהוב חום, כ 40 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, חום 1 כף של thebutter מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השאלוט ואת צרור מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק להתחיל לחום, על 5 דקות.
מוסיף את היין ומבשל untilreduced על ידי כמחצית, ולאחר מכן להוסיף את השמנת וגרידת לימון.מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת מעובה, על 6 דקות, ואז לטאטא את מיץ לימון.
הסר מהחום. מתבלים במלח לפי הטעם ומניחים בצד, מכוסים כדי לשמור על חום.
מוסיפים את הירקות לכרובית וזורקים עם מרית מתכת.
מפזרים מעט מים וצולים עד שהירוקים הםwilted ורך ומתחילים לפריך, 5 עד 7 דקות.
במחבת sauté גדולה במיוחד( או שני גדולים), מחממים theremaining 1 חמאת כף ו 2 כפות שמן overmedium-חום גבוה.
מורחים את שיבולת השועל על צלחת. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומניחים כל פילה על שיבולת השועל, לוחצים בעדינות כדי ששיבולת השועל תיצמד לצד אחד.
שים את הדגים במחבת( או מחבתות), oat בצד למטה, ומבשלים מבלי להפריע until שיבולת השועל משחימים יפה ואת opaqueness עברה כשליש מהדרך דרך החלק העבה ביותר של הדגים, על 4 דקות בהתאם לעובי של thefillets. השתמש מרית מתכת כדי להפוך את הדג בזהירות ולאכול עד אטום לאורך, על 4 דקות. ערימת thecauliflower, שום, וירקות על 4 צלחות הגשה, העליון עםהדגים, ולכפות חלק מהרוטב על הכל.
מדגנים מלאים לדור חדש: מנות קלות, ארוחות דשנות, פינוקים מתוקים וחטיפים זולים לטבחית היומיומית של ליאנה קריסוף. זכויות יוצרים © 2012 ליאנה קריסוף; תמונות זכויות יוצרים © 2012 ריין אלן. פורסם ב 2012 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.