קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון

שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון
שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פילה שפמנון, גרידת לימון, שיבולת שועל עם ראש סיכה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: שפמנון משמש-חרדל מצופה, שפמנון מצופה פקאן עם ירקות נבולים וצ'אטני עגבניות, ו שפמנון מצופה פקאן עם רוטב שמנת חריף.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204° (205°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לזרוק את הירוקים חרדל עם 1 כפית שמן העונה עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ירוק חרדלירוק חרדל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חתוך את הכרובית ופרק אותה לפרחים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4
שים את הכרובית ושום ב 9-by-13 אינץ ' (23-by-33-cm) צלחת אפייה,טפטוף עם 1 כף השמן, ומפזרים מלח וpepper לפי הטעם. לזרוק מעיל עם השמן. צולים עד הכרוביתמאוד רך וזהוב חום, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
בינתיים, בסיר קטן, חום 1 כף של thebutter מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את השאלוט ואת צרור מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק להתחיל לחום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיף את היין ומבשל untilreduced על ידי כמחצית, ולאחר מכן להוסיף את השמנת וגרידת לימון.מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת מעובה, על 6 דקות, ואז לטאטא את מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
הסר מהחום. מתבלים במלח לפי הטעם ומניחים בצד, מכוסים כדי לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים את הירקות לכרובית וזורקים עם מרית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מפזרים מעט מים וצולים עד שהירוקים הםwilted ורך ומתחילים לפריך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
11
במחבת sauté גדולה במיוחד( או שני גדולים), מחממים theremaining 1 חמאת כף ו 2 כפות שמן overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
מורחים את שיבולת השועל על צלחת. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומניחים כל פילה על שיבולת השועל, לוחצים בעדינות כדי ששיבולת השועל תיצמד לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
13
שים את הדגים במחבת( או מחבתות), oat בצד למטה, ומבשלים מבלי להפריע until שיבולת השועל משחימים יפה ואת opaqueness עברה כשליש מהדרך דרך החלק העבה ביותר של הדגים, על 4 דקות בהתאם לעובי של thefillets. השתמש מרית מתכת כדי להפוך את הדג בזהירות ולאכול עד אטום לאורך, על 4 דקות. ערימת thecauliflower, שום, וירקות על 4 צלחות הגשה, העליון עםהדגים, ולכפות חלק מהרוטב על הכל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ירוקירוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
14
שירתמיד.
15
מדגנים מלאים לדור חדש: מנות קלות, ארוחות דשנות, פינוקים מתוקים וחטיפים זולים לטבחית היומיומית של ליאנה קריסוף. זכויות יוצרים © 2012 ליאנה קריסוף; תמונות זכויות יוצרים © 2012 ריין אלן. פורסם ב 2012 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.