שפמנונים עם זיגוג צ'ילי עם בוק צ' וי
שפמנון צ'ילי מזוגג עם בוק צ' וי הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. לכו לחנות ותביאו בצלים ירוקים, מים, בוק צ'וי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. וזה מעולה. מתכונים דומים: שפמנון מזוגג מיסו & בוק צ'וי, ארוחת ערב הלילה: שפמנון מזוגג מיסו ובוק צ'וי התינוק, ו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום.
הוראות
מניחים בוק צ ' וי ב ספינת ירקות. קיטור, מכוסה, 6 דקות או עד מכרז. להפריש; להתחמם.
פילה טפיחה יבש עם מגבות נייר; מפזרים מלח.
מערבבים קמח, אבקת חמישה תבלינים, ופלפל בצלחת רדודה, ומערבבים היטב. לדלות פילה בתערובת קמח, ולנער את עודף קמח.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה.
הוסף 2 פילה למחבת; לבשל 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר פילה מהמחבת; לשמור על חום. נגב את המחבת עם מגבות נייר. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כפית שמן פילה.
בעוד דגים מבשלים, לשלב מים קורנפלור בסיר קטן.
מוסיפים מיץ ליים ו 4 מרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
מגישים פילה מעל בוק צ ' וי; טפטוף עם זיגוג, ומפזרים בצל ירוק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.