שק ארוחת צהריים: חטיפי אנרגיה תוצרת בית
מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-122 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קינמון טחון, קוקוס, חמאת בוטנים טבעית עבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שק ארוחת צהריים: B-L-T לחורף, שק ארוחת צהריים: טורטייה ספרדית, ו שק ארוחת צהריים: שעועית וסלט טונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. משמנים קלות תבנית אפייה 9 x 13 אינץ'. השתמשתי במחבת עוגה לא דביקה, אבל אני מתאר לעצמי שאתה יכול להשתמש בתבנית אפייה Pyrex, מדי.
השתמש בחלק האחורי של כף עץ כדי לערבב את הסירופ וחמאת בוטנים יחד בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את שאר החומרים. מערבבים את התערובת לתוך תערובת חמאת בוטנים כדי להפוך את הבצק אחיד. לחץ אותו למחבת מוכנה. זה יהיה קצת דביק אבל עדיין צריך להתפשט בקלות לתוך המחבת אם אתה משמן את האצבעות.
אופים עד חום זהוב, כ -25 דקות.
חותכים לתוך ברים בעוד עדיין חם אבל מאפשרים להתקרר לחלוטין במחבת. לעטוף כל בר בנפרד ולאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע, או להקפיא עד 1 חודש.