קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

שקד בקר צלוי עשבוני

שקד בקר צלוי עשבוני
קלוי, בשר בקר Herbed Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, עלי טימין, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו בשר בקר Herbed Tenderloin, Herbed בשר טנדרלוין עם שני בצל Jus, ו סטייק פילה בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, ללטף את הבשר יבש עם מגבות נייר. (אם קצה אחד של בשר בקר הוא דק יותר במידה ניכרת מאשר השני, לתחוב את הקצה דק יותר מתחת ועניבה שבו אתה תחוב עם חוט של הקצב. זה יעזור לו לבשל באופן שווה יותר.) באמצעות הידיים שלך, לשפשף את הפילה בכל רחבי השמן, מפזרים מלח ופלפל, ולשפשף עד מצופה באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שרק מתחיל לעשן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את הבשר במחבת וצור, הופך מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
העברה לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' ולהניח בצד עד פני השטח של הבשר הוא כבר לא חם, על 15 דקות. בינתיים, לעשות את תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מניחים את החמאה, שום, רוזמרין, טימין בקערה בינונית לרסק עם החלק האחורי של כף או מרית גומי עד בשילוב שווה. כאשר הבשר מוכן, באופן שווה לשפשף את תערובת החמאה על החלק העליון ואת הצדדים של הפילה.צלי עד למד חום שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הבקר רושם 120 ° F עד 52° לנדיר או125 עד135 לנדיר בינוני, כ-25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להעביר את הבשר ללוח חיתוך באוהל זה רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
תן לו לנוח לפחות 20 דקות לפני חיתוך.