קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

שקד בקר צלוי עשבוני

שקד בקר צלוי עשבוני
קלוי, בשר בקר Herbed Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, עלי טימין, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו בשר בקר Herbed Tenderloin, Herbed בשר טנדרלוין עם שני בצל Jus, ו סטייק פילה בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, ללטף את הבשר יבש עם מגבות נייר. (אם קצה אחד של בשר בקר הוא דק יותר במידה ניכרת מאשר השני, לתחוב את הקצה דק יותר מתחת ועניבה שבו אתה תחוב עם חוט של הקצב. זה יעזור לו לבשל באופן שווה יותר.) באמצעות הידיים שלך, לשפשף את הפילה בכל רחבי השמן, מפזרים מלח ופלפל, ולשפשף עד מצופה באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
חוט קצביםחוט קצבים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שרק מתחיל לעשן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את הבשר במחבת וצור, הופך מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
העברה לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' ולהניח בצד עד פני השטח של הבשר הוא כבר לא חם, על 15 דקות. בינתיים, לעשות את תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מניחים את החמאה, שום, רוזמרין, טימין בקערה בינונית לרסק עם החלק האחורי של כף או מרית גומי עד בשילוב שווה. כאשר הבשר מוכן, באופן שווה לשפשף את תערובת החמאה על החלק העליון ואת הצדדים של הפילה.צלי עד למד חום שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הבקר רושם 120 ° F עד 52° לנדיר או125 עד135 לנדיר בינוני, כ-25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
להעביר את הבשר ללוח חיתוך באוהל זה רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
תן לו לנוח לפחות 20 דקות לפני חיתוך.