קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

שקד בקר צלוי עשבוני

שקד בקר צלוי עשבוני
קלוי, בשר בקר Herbed Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, עלי טימין, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו בשר בקר Herbed Tenderloin, Herbed בשר טנדרלוין עם שני בצל Jus, ו סטייק פילה בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, ללטף את הבשר יבש עם מגבות נייר. (אם קצה אחד של בשר בקר הוא דק יותר במידה ניכרת מאשר השני, לתחוב את הקצה דק יותר מתחת ועניבה שבו אתה תחוב עם חוט של הקצב. זה יעזור לו לבשל באופן שווה יותר.) באמצעות הידיים שלך, לשפשף את הפילה בכל רחבי השמן, מפזרים מלח ופלפל, ולשפשף עד מצופה באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שרק מתחיל לעשן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את הבשר במחבת וצור, הופך מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
העברה לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' ולהניח בצד עד פני השטח של הבשר הוא כבר לא חם, על 15 דקות. בינתיים, לעשות את תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מניחים את החמאה, שום, רוזמרין, טימין בקערה בינונית לרסק עם החלק האחורי של כף או מרית גומי עד בשילוב שווה. כאשר הבשר מוכן, באופן שווה לשפשף את תערובת החמאה על החלק העליון ואת הצדדים של הפילה.צלי עד למד חום שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הבקר רושם 120 ° F עד 52° לנדיר או125 עד135 לנדיר בינוני, כ-25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להעביר את הבשר ללוח חיתוך באוהל זה רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
תן לו לנוח לפחות 20 דקות לפני חיתוך.