שקד בקר צלוי עשבוני
קלוי, בשר בקר Herbed Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, עלי טימין, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו בשר בקר Herbed Tenderloin, Herbed בשר טנדרלוין עם שני בצל Jus, ו סטייק פילה בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, ללטף את הבשר יבש עם מגבות נייר. (אם קצה אחד של בשר בקר הוא דק יותר במידה ניכרת מאשר השני, לתחוב את הקצה דק יותר מתחת ועניבה שבו אתה תחוב עם חוט של הקצב. זה יעזור לו לבשל באופן שווה יותר.) באמצעות הידיים שלך, לשפשף את הפילה בכל רחבי השמן, מפזרים מלח ופלפל, ולשפשף עד מצופה באופן שווה; להפריש.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שרק מתחיל לעשן.
מניחים את הבשר במחבת וצור, הופך מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי, על 10 דקות.
העברה לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' ולהניח בצד עד פני השטח של הבשר הוא כבר לא חם, על 15 דקות. בינתיים, לעשות את תערובת החמאה.
מניחים את החמאה, שום, רוזמרין, טימין בקערה בינונית לרסק עם החלק האחורי של כף או מרית גומי עד בשילוב שווה. כאשר הבשר מוכן, באופן שווה לשפשף את תערובת החמאה על החלק העליון ואת הצדדים של הפילה.צלי עד למד חום שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הבקר רושם 120 ° F עד 52° לנדיר או125 עד135 לנדיר בינוני, כ-25 עד 35 דקות.
להעביר את הבשר ללוח חיתוך באוהל זה רופף עם נייר.
תן לו לנוח לפחות 20 דקות לפני חיתוך.