שקד צלוי ותפוחי אדמה אדומים
שקדים צלויים ותפוחי אדמה אדומים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 806 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -48 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם מרק בקר, שיני שום, פלפל גרוס גס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וללא 30 דיאטות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייק בשר בקר עם פטריות צרורות וויניגרט יין אדום , שקדי חזיר צלוי טעים עם פטריות וסלט עגבניות , ושקדי חזיר עם פלפל לימון קלוי עם מלית לחם תירס .
הוראות
חותכים חריצים קטנים בשקדים; מניחים פרוסת שום בכל חריץ.
שלב טימין וכפית פלפל; לשפשף על בשר בקר. במחבת משחימים בשר בקר בשמן מכל הצדדים.
מניחים בתבנית צלייה קטנה ורדודה.
מפזרים תפוחי אדמה עם הפלפל הנותר; להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים עד להשחמה קלה.
מוסיפים מרק בהדרגה למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות.
יוצקים על בשר ותפוחי אדמה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 25-40 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°) ותפוחי האדמה רכים.