קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

שקדי איילים צלויים עם מלח עטוף בייקון, ארטישוק ירושלמי ורוטב פטריות בר שמנת

שקדי איילים צלויים עם מלח עטוף בייקון, ארטישוק ירושלמי ורוטב פטריות בר שמנת
אף פעם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנסו שקדי איילים צלויים עם מלח עטוף בייקון, ארטישוק ירושלמי ורוטב פטריות בר שמנת. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1804 קלוריות , 85 גרם חלבון ו -136 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 58% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . אם יש לכם גרגרי פלפל, עירית, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון של 64% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלספייס בגריל, גורי תירס ובייקון עם רוטב טבילה של חמאת דבש סלסיפי , ארטישוק שום צלוי קרמי ירושלמי וצלי בקר צלוי עטוף בבייקון .

הוראות

1
בסיר גדול או בסיר, מערבבים 4 כוסות מים עם החלב, עלי הדפנה וגרגרי הפלפל. מביאים לרתיחה ואז פוץ סלסיפי קלוף; מבשלים רק עד שהמלח רך, אך לא עיסתי.
מרכיבים שתצטרך
6 ארטישוק ירושלמי, קלוף פרוס לעיגולים של 1/8 אינץ'6 ארטישוק ירושלמי, קלוף פרוס לעיגולים של 1/8 אינץ'
ארטישוק ירושלמי, קלוף פרוס לעיגולים של 1/8 אינץ'ארטישוק ירושלמי, קלוף פרוס לעיגולים של 1/8 אינץ'
1 קילו פטריות יער מעורבות, מנוקים1 קילו פטריות יער מעורבות, מנוקים
פטריות יער מעורבות, מנוקהפטריות יער מעורבות, מנוקה
ציוד שתשתמש בו
1 אונקיה חתוך לקוביות שאלוט1 אונקיה חתוך לקוביות שאלוט
3 אונקיות שאלוט חתוך לקוביות3 אונקיות שאלוט חתוך לקוביות
2
מוציאים את הסלסיפי מנוזלי החיתוך, ומקררים. לאחר שהסלסיפי מתקרר, עוטפים פרוסת בייקון אחת סביב כל גבעול של סלסיפי.
מרכיבים שתצטרך
16 גבעולים מסלפים, קלופים16 גבעולים מסלפים, קלופים
מלח, מקולףמלח, מקולף
3
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
16 גבעולים מסלפים, קלופים16 גבעולים מסלפים, קלופים
4
צולים את הבייקון העטוף בתנור עד שהבייקון משחים מעט, כ-10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח, מקולףמלח, מקולף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
בינתיים, במחבת בינונית עמידה בתנור, ממיסים 1/2 חמאה מקל על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את שקדי איילים למחבת החמה וצורבים עד להשחמה משני הצדדים, ולאחר מכן מעבירים את התבנית לתנור וצולים עד לבישול הרצוי. (היזהר, כיוון שקדי איילים מתבשלים במהירות.)
מרכיבים שתצטרך
Elk TenderloinElk Tenderloin
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
במחבת בינונית ממיסים 1/2 חמאה מקל על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים ארטישוק ירושלמי ומקפיצים עד שהשוליים משחימים מעט. לאחר מכן מוסיפים בצלצלי שאלוט ומקפיצים עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
9
מוסיפים ארוגולה ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
10
יוצרים במרכז הצלחת עיגול של רוטב פטריות יער.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
מניחים את הסלסיפי על הרוטב, ומעל הסלסיפי את תערובת הארטישוק-ארוגולה. פורסים את שקדי האיילים ומניחים מעל תערובת הארטישוק-אורוגולה.
מרכיבים שתצטרך
Elk TenderloinElk Tenderloin
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
מקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
13
ממיסים 1 חמאה מקל במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים פטריות ומקפיצים על אש גבוהה עד להשחמה. כאשר הפטריות השחימו, הוסף 3 אונקיות שאלוט חתוך לקוביות ואת הטימין. מבשלים את התערובת עוד 2 דקות ואז מוסיפים שמנת. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהקרם מצטמצם בחצי. לאחר מכן, יוצקים את התערובת לבלנדר*, מוסיפים חומץ שרי וכבד אווז, אם משתמשים, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חומץ שריחומץ שרי
כבד אווזכבד אווז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוגולה התינוקארוגולה התינוק162 כפות חמאה מומסתבייקון מעושןבייקון מעושן2גב שומן חזירגב שומן חזיר10פלפל שחורפלפל שחור113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(מקל 1) חמאה(מקל 1) חמאה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(1 מקל) חמאה, מחולק(1 מקל) חמאה, מחולק4שרימפס וורידיםעירית קצוצה, לקישוטעירית קצוצה, לקישוט907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.elk tenderloin, completely cleanedelk tenderloin, completely cleaned57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.foie gras, optionalfoie gras, optional1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4761 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6Jerusalem artichokes, peeled sliced into 1/8-inch roundsJerusalem artichokes, peeled sliced into 1/8-inch rounds454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.mixed wild mushrooms, cleanedmixed wild mushrooms, cleaned4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שאלוט חתוכים לקוביותשאלוט חתוכים לקוביות85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שאלוט חתוכים לקוביותשאלוט חתוכים לקוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ שרי מיושןחומץ שרי מיושן9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #49761 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת16ביוןsalsify, peeledsalsify, peeled16ביוןsalsify, peeledsalsify, peeled