שרבט תות-חמאה
אם יש לך חלב חמאה, לקשט: ענפי מנטה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו שרבט תות חלב-חמאה, שרבט חלב תות, ו שרבט תות-חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד תותים במעבד מזון או בלנדר 30 שניות או עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
יוצקים מחית תות דרך מסננת בסדר חוט רשת לתוך קערה גדולה, לחיצה עם גב של כף. להשליך מוצקים.
מוסיפים חלב חמאה, סוכר ווניל למחית; מערבבים עד מעורבב היטב. כיסוי וצינה 1 שעה.
יוצקים תערובת תות לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמנים עשויים להשתנות.)
* 1 (16-oz.) חבילת תותים קפואים, מופשר, ניתן להחליף.