קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

שרבט תות-חמאה

שרבט תות-חמאה
אם יש לך חלב חמאה, לקשט: ענפי מנטה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו שרבט תות חלב-חמאה, שרבט חלב תות, ו שרבט תות-חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעבד תותים במעבד מזון או בלנדר 30 שניות או עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
2
יוצקים מחית תות דרך מסננת בסדר חוט רשת לתוך קערה גדולה, לחיצה עם גב של כף. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מחית תותמחית תות
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
3
מוסיפים חלב חמאה, סוכר ווניל למחית; מערבבים עד מעורבב היטב. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
סוכרסוכר
4
יוצקים תערובת תות לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמנים עשויים להשתנות.)
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
קרםקרם
קרחקרח
5
מקשטים, אם תרצה.
6
* 1 (16-oz.) חבילת תותים קפואים, מופשר, ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים