שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים
שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 391 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא סירופ תירס, קליפת תפוז, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוז דם, שזיף ומיץ ענבים, טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, ו דבש, שזיף וג'לי אוכמניות עם סורבה שזיף (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שזיפים, סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שזיפים הם מכרז ונוזל הוא מתקתק, על 12 דקות. מגניב לגמרי.
העברת תערובת שזיף למעבד פירה עד כמעט חלקה.
מערבבים במיץ תפוזים, סירופ תירס, יין שזיפים, קליפת תפוז, מיץ לימון, תמצית וניל וקורט של מלח.
מוסיפים קרם ותהליך רק עד מעורבב היטב.
העברת תערובת ליצרן גלידה ולעבד על פי הוראות היצרן.
העברת תערובת למכולה מכוסה להקפיא עד המשרד, על 3 שעות. (שרבט יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה. שמור קפוא.) לגרוף שרבט לתוך קערות.
טפטוף יין שזיף נוסף על שרבט ומגישים.