קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

שרה קייט Gillingham-שעועית לבנה רוזמרין של ריאן עם פונטינה

שרה קייט Gillingham-שעועית לבנה רוזמרין של ריאן עם פונטינה
שרה קייט Gillingham-השעועית הלבנה הרוזמרין של ריאן עם פונטינה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 195 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עלי דפנה, רוזמרין, גבינת פונטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שרה קייט Gillingham-לזניה הלבנה של ריאן עם פטריות ופרושוטו, שרה קייט Gillingham-Muhammara של ריאן, ו שרה קייט Gillingham-ריאן מייפל בייקון אגוזים מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
פיק מעל השעועית ולהסיר כל חצץ, חלוקי נחל קטנים, או שעועית מעוותת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
שים את השעועית במסננת, לשטוף תחת מים זורמים קרים, ולתת לנקז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להעביר את השעועית לקערה ולהוסיף מים פושרים לכסות על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בואו להשרות בטמפרטורת החדר לפחות 6 שעות או עד לילה. 
5
מסננים את השעועית, לשטוף, ולנקז שוב. שים בסיר גדול ולהוסיף מים קרים טריים לכסות על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את השום, ספריגי רוזמרין, עלי דפנה ושמן זית. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה אך יציבה. מכסים חלקית ומבשלים עד השעועית הם מכרז אבל לא קמחי, על 45 דקות. 
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
יוצקים את כל נוזל בישול עודף מן השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
8
הסר וזרוק את sprigs רוזמרין ועלי דפנה. (אם כל עלי רוזמרין נפלו מן הגבעולים במהלך הבישול, אתה יכול להשאיר אותם בשעועית.) לסחוט את שיני השום המבושלות מעורם לתוך השעועית. מערבבים בערך שלושה רבעים מהגבינה והרוזמרין הקצוץ ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
מגישים מיד, מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי. 
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה