שרה קייט Gillingham-שעועית לבנה רוזמרין של ריאן עם פונטינה
שרה קייט Gillingham-השעועית הלבנה הרוזמרין של ריאן עם פונטינה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 195 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עלי דפנה, רוזמרין, גבינת פונטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שרה קייט Gillingham-לזניה הלבנה של ריאן עם פטריות ופרושוטו, שרה קייט Gillingham-Muhammara של ריאן, ו שרה קייט Gillingham-ריאן מייפל בייקון אגוזים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
פיק מעל השעועית ולהסיר כל חצץ, חלוקי נחל קטנים, או שעועית מעוותת.
שים את השעועית במסננת, לשטוף תחת מים זורמים קרים, ולתת לנקז ביסודיות.
להעביר את השעועית לקערה ולהוסיף מים פושרים לכסות על ידי 1 אינץ'.
בואו להשרות בטמפרטורת החדר לפחות 6 שעות או עד לילה.
מסננים את השעועית, לשטוף, ולנקז שוב. שים בסיר גדול ולהוסיף מים קרים טריים לכסות על ידי 1 אינץ'.
מוסיפים את השום, ספריגי רוזמרין, עלי דפנה ושמן זית. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה אך יציבה. מכסים חלקית ומבשלים עד השעועית הם מכרז אבל לא קמחי, על 45 דקות.
יוצקים את כל נוזל בישול עודף מן השעועית.
הסר וזרוק את sprigs רוזמרין ועלי דפנה. (אם כל עלי רוזמרין נפלו מן הגבעולים במהלך הבישול, אתה יכול להשאיר אותם בשעועית.) לסחוט את שיני השום המבושלות מעורם לתוך השעועית. מערבבים בערך שלושה רבעים מהגבינה והרוזמרין הקצוץ ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים מיד, מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי.