שרי לינזר טורט
Cherry Linzertorte עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Linzertorte, Linzertorte, ו Linzertorte.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת.
מערבבים אגוזים וקמח 1/3 כוס במעבד; דק קוצצים אגוזים.
העברת תערובת לקערה גדולה.
להוסיף 2 כוסות קמח הנותרים ו 5 החומרים הבאים קערה; להקציף כדי להתמזג.
תוסיף חמאה. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, לערבב מרכיבים עד צורות ארוחה גס (זה ייקח כמה דקות).
מוסיפים חלמונים ווניל. היכו עד שייווצר גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. לחץ על 1/2 כוסות (ארוז) בצק מעל הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן; להפיץ שימורים בבצק.
רול שנותר בצק על גיליון נייר קלף למלבן 13x10 אינץ'. להקפיא מלבן 5 דקות המשרד.
גזור שתים עשרה 1/2 אינץ ' - רחב רצועות לאורכו מן המלבן. סדר 6 רצועות על פני torte, ריווח שווה. מסדרים 6 רצועות יותר על פני torte בכיוון ההפוך, ויוצרים סריג. חותם קצוות של רצועות לקצה הבצק, זמירה עודף. שמור את כל שאריות הבצק כדי להכין עוגיות, אם תרצה.
אופים טורט עד הקרום הוא חום זהוב וריבות מבעבעים עבה, כ 40 דקות. טורט מגניב לגמרי על המדף. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מכסים בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
דחוף את תחתית המחבת למעלה כדי לשחרר את הטורט מפן. מנפים אבקת סוכר על קצה הטורט, אם תרצה, ומגישים.