שרימפ שבועי ובצל " ריזוטו
שרימפ שבועי ובצל " ריזוטו נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-55 מנות. מנה אחת מכילה 28 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז, שרימפס, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), מחבת שרימפס קלה באמצע השבוע — מהירה, טעימה וידידותית למשפחה, ו שרימפס קרמי וריגטוני עם אפונה ופלפלים מתוקים: ארוחת הערב המושלמת.
הוראות
ממיסים 1 כף. של החמאה במחבת nonstick עמוקה גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים 7 עד 8 דקות. או עד רך וזהוב חום.
הוסף 1 כף הנותרים. חמאה ובצל למחבת; לבשל ומערבבים על חום בינוני 7 עד 8 דקות. או עד בצל רך וזהוב חום. מערבבים באורז עד מעורבב היטב.
מוסיפים מרק ופלפל; מערבבים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי. מבשלים 5 דקות. או עד שהאורז יהיה עדין.
מערבבים שרימפס ופטרוזיליה; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. או עד שהחסילונים מתחממים דרכם.
מוסיפים פטריות וגבינה; מערבבים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס