שרימפס
גשו לסופר וקנו ורמוט, מלח, שיני שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס, שרימפס בגריל דה Jonghe, ו לובסטר דה Jonghe.
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 כוס.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף חצי שום; לטגן 30 שניות.
להוסיף פירורי לחם, 1 1/2 כפיות טרגון, ו 1 1/2 כפיות בצל ירוק; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מניחים תערובת פירורי לחם בקערה.
מוסיפים 1 כף חמאה למחבת; מבשלים 1 דקה או עד שהחמאה מתחילה להשחים.
להוסיף חצי הנותרים של שום; לטגן 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
להוסיף שרימפס; לטגן 2 דקות. מוסיפים ורמוט יבש וחרדל דיז ' ון; מבשלים במשך 1 דקה או עד השרימפס נעשים. מערבבים הנותרים 1 כף טרגון, נשאר 1 כף בצל ירוק, מלח, ופלפל.
מסדרים את תערובת השרימפס בשכבה אחת בתבנית אפייה מרובעת של 8 אינץ ' ומפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על שרימפס.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד פירורי הלחם הם זהובים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.