שרימפס Cajun ורוטב Andouille אלפרדו על פסטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. לך לחנות ותביא נקניק אנדויל, פלפל חריף, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו שרימפס קייג'ון עם עגבניות אלפרדו פסטה, פסטת קישואים שמנת Cajun זוקיני עם כרוב נקניקיות Andouille, ו פסטה Cajun Alfredo בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה בכך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
2
הכן פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה; לנקז פסטה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
פסטה
3
מבשלים נקניק בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני 10 דקות או עד השחמה; להסיר נקניק, ולנקז, הזמנה 1 כף טפטוף בתנור הולנדי. תניח בצד את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
4
ממיסים חמאה בטפטופים בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
הוסף שרימפס, ומבשל 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
6
הסר שרימפס, ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
7
מוסיפים בצל והבא 3 מרכיבים; לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני 10 דקות. מערבבים בתיבול Cajun וקמח. מבשלים מעל חום בינוני, 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בהדרגה מרק עוף. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. להרתיח 1 דקה. להפחית את החום בינוני-נמוך, ומערבבים שמנת כבדה; לבשל מעל חום בינוני-נמוך 8 דקות או עד מבשלים תערובת.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajun
מרק עוף
שמנת כבדה
קמח לכל מטרה
בצל
8
מוסיפים קוביות גבינה מפוסטר, נקניק, ושרימפס, ערבוב עד גבינה נמסה.
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.