שרימפס Spiedini עם פסטו, תפוחי אדמה חדשים ואיולי חומוס
שרימפס Spiedini עם פסטו, תפוחי אדמה חדשים ואיולי חומוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 614 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שום, שמן זית כתית מעולה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס קבב-Spiedini di Scampi, חומוס וביצי דלעת עם איולי לימון משומר, ו רגל טלה Butterflied עם איולי פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים שרימפס, משאירים את החלק של הראש והזנב. חוט 7 כל אחד על שיפודי במבוק. מתבלים במלח ופלפל ומקררים.
חותכים תפוחי אדמה חדשים לרבעים ומקום בקערת ערבוב.
מניחים צנוברים, עלי בזיליקום, שום, פרמזן, פקורינו ושמן זית 1/2 כוס בבלנדר לטחון עד בסדר גמור (כ 45 שניות).
להוסיף שמן שנותר טפטוף כדי ליצור רוטב חלק אך עבה מאוד ולהניח בצד. במעבד אחר, מניחים ceci, מנטה, מיץ לימון, ביצה, שום וחצי כוס שמן זית להתמזג עד חלקה, או 1 דקה. טפטוף איטי בשמן שנותר כדי ליצור רוטב שמנת.
להלביש את תפוחי האדמה עם חצי פסטו והמקום במרכז אחד של 4 צלחות. גריל spiedini במשך 3 דקות לכל צד ומניח אחד על כל צלחת. מכסים שרימפס עם פסטו הנותרים טפטוף עם איולי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.