שרימפס אינדונזי עם רוטב בוטנים שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס אינדונזי עם רוטב בוטנים שמנת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 302 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סראנו צ'ילה, שרימפס ג' מבו, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפ סאטה עם רוטב בוטנים, בשר סאטה A lan indonesian sate babi, ו איך לבשל: בשר satay A lan Indonesian sate babi.
הוראות
כדי להכין מרינדה, לשלב הראשון 7 מרכיבים בשקית ניילון zip-top; חותם ומרינדה במקרר 1 שעה, מפנה שקית מדי פעם.
הסר שרימפס ופלפל פעמון מן התיק; להשליך מרינדה.
כדי להכין את הרוטב, לשלב חלב קוקוס, חמאת בוטנים, מיץ ליים, וסוכר בבלנדר, ולעבד עד חלקה. מערבבים בכוסברה; להפריש.
אשכול שרימפס ופלפל פעמון על כל שיפודים 4 (12 אינץ').
מניחים קבב על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; גריל 8 דקות או עד הסוף, הופך פעם אחת.
הסר מהחום; טפטוף כל מנה עם 1 כף רוטב בוטנים.
מגישים עם רוטב בוטנים הנותרים פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו