שרימפס אנד גריסים עוגות
המתכון שרימפס אנד גריסים עוגות יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך על 45 דקות. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, קישוט: פטרוזיליה, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: גריסים ' נ ' שרימפס עוגות, גריסים-ו-גמבו עוגות, ו שרימפס גריסים.
הוראות
הביאו לרתיחה 2 כוסות מרק עוף, חלב, 2 כפות חמאה ופלפל לבן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. בהדרגה לטאטא גריסים; לחזור לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם 5 עד 10 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים גבינת פרמזן, ומקציפים עד להמסה ומעורבבים.
כפית 1 כף מעוגלת של תערובת גריסים וגבינה לכל כוס משומנת קלות של 3 (12 כוסות) מחבתות מאפינס מיניאטוריות.
אופים בחום של 350 למשך 20 עד 25 דקות או עד להשחמה קלה. הפוך הזחה במרכזים של עוגות גריסים חמות, באמצעות החלק האחורי של כף.
בואו להתקרר לחלוטין במחבתות.
הסר טארטים ממחבתות המאפינס, והניח על תבנית ג 'לירול בגודל 15 על 10 אינץ'.
ממיסים 2 כפות חמאה שנותרו בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים חזיר, ומקפיצים 1 עד 2 דקות.
מפזרים 3 כפות קמח באופן שווה על חזיר, ומבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 1 עד 2 דקות או עד להשחמה קלה. מוסיפים בהדרגה את מרק העוף שנותר 1 1/2 כוסות, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות 5 עד 10 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה 3 כפות פטרוזיליה קצוצה ורוטב ווסטרשייר יין לבן, וכף אחידה לטארטות. למעלה כל אחד עם 1 שרימפס.
אופים בחום של 350 5 עד 10 דקות או סתם עד שהם חמים.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו חזיר חתוך לקוביות בקמברלנד גאפ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
![ניחוחות של אגס ברטלט, גרדניה, אפרסק לבן, תה לבן, יסמין, קרקר גרהם וקש. טעמים של אגס אסייתי, תאנה לבנה, אפרסק לבן, תות לבן ופרחי שומר. הגימור יבש, ארוך ומונע חומצה.משתלב היטב עם עוף צלוי, סלט קיסר, מולים, צלע חזיר מזוגג חבושים, דלעת בגריל, פורל צרוב במחבת וביבימבאפ.]()
ניחוחות של אגס ברטלט, גרדניה, אפרסק לבן, תה לבן, יסמין, קרקר גרהם וקש. טעמים של אגס אסייתי, תאנה לבנה, אפרסק לבן, תות לבן ופרחי שומר. הגימור יבש, ארוך ומונע חומצה.משתלב היטב עם עוף צלוי, סלט קיסר, מולים, צלע חזיר מזוגג חבושים, דלעת בגריל, פורל צרוב במחבת וביבימבאפ.
Aromas of Bartlett pear, gardenia, white peach, white tea, jasmine, graham cracker, and straw. Flavors of Asian pear, white fig, white peach, white strawberry, and fennel flowers. The finish is dry, long and acid driven.Pairs well with roast chicken, Caesar salad, mussels, quince glazed pork chop, grilled squash, pan seared trout, and bibimbap.