שרימפס אננס עם בצל ירוק אורז
שרימפס אננס עם בצל ירוק אורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם כרוב דק, רוטב סויה, אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: שרימפס מתובל ועגבניות עם אורז בצל ירוק, שרימפס-אורז מטוגן אננס, ו אננס שרימפס אורז לאפות.
הוראות
מניחים את האורז ו 1 1/2 כוסות מים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מערבבים פעם אחת, להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר ולכסות עם מכסה הדוק הולם. לבשל אורז 15 דקות; להסיר מהחום. השאר מכוסה ולאפשר אורז להמשיך מהביל במשך 5 עד 10 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום והכרוב ומערבבים עד שהכרוב מבושל כמעט במלואו.
מוסיפים את השרימפס והאננס ומערבבים 1 עד 2 דקות יותר, עד שהשרימפס הופך ורוד בהיר.
מערבבים יחד את רוטב הסויה, חומץ, פתיתי פלפל; לשפוך על השרימפס. מערבבים את הבצל הירוק ובזיליקום (או כוסברה) לתוך האורז. למעלה עם תערובת שרימפס-אננס ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.