שרימפס, אשכוליות וסלט אבוקדו
שרימפס, אשכוליות, סלט אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 217 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, עירית, חלקי אשכוליות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו שרימפס, אבוקדו, סלט אשכוליות, סלט אבוקדו שרימפס אשכוליות, ו סלט שרימפס ואבוקדו עם ויניגרט אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אשכוליות וחסילונים בקערה בינונית, ומניחים בצד. בקערה קטנה, להקציף יחד מיץ אשכוליות, שמן, מלח, פלפל, וסוכר.
מניחים את החסה בקערה גדולה, טפטוף עם ההלבשה, זורק בעדינות מעיל; לחלק בין 4 צלחות. מחלקים תערובת שרימפס, אבוקדו, עירית בין סלטים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.