שרימפס באפלו
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס באפלו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו 2063 היה אומר שזה פגע במקום. . אם יש לך אבקת שום, שמן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 89%. נסו מטבל שרימפס באפלו, שרימפס באפלו, ו סלט שרימפס באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה resealable, לשלב את הקמח, תיבול בסגנון קריאולי, אבקת שום, פלפל קאיין הקרקע, אבקת בצל, ופלפל שחור טחון. לאטום את התיק ולנער כמה פעמים כדי לשלב את החומרים היטב.
שוטפים את השרימפס במים קרים ומניחים אותם בשקית ניילון עם תערובת הקמח. לאטום את התיק ולנער כדי מעיל כל השרימפס היטב עם תערובת הקמח.
מניחים את החסילון המצופה על גיליון עוגיות ומניחים במקרר במשך 15 עד 20 דקות. שמור נותר תערובת קמח בתיק.
בקערת ערבוב, להקציף יחד שום, רוטב חריף חמאה ופלפל קאיין; להפריש. בסיר, לחמם את השמן ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הסר שרימפס מהמקרר ולנער בפעם השנייה בתערובת קמח.
מניחים את השרימפס בשמן חם ומטגנים עד ורוד, על 2 עד 3 דקות. מעיל מיד עם רוטב באפלו.