שרימפס בגריל ברוטב זפת
שרימפס בגריל עם רוטב זפת נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו לכם גבעולי רוזמרין, שרימפס, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קלמרי מטוגן בשמן עמוק עם רוטב Tarator, Samak Tarator (דגים שלוקים עם רוטב אגוז אורן), ו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש (מתכונים דומים).
הוראות
מקום ראשון 3 מרכיבים בתבנית אפייה רדודה גדולה, ולזרוק היטב. לסחוט רוזמרין sprigs קלות לשחרר טעם, ואז לתחוב לתוך תערובת שרימפס. מכסים ומקררים 3 עד 4 שעות.
חוט 5 שרימפס על כל אחד 10 שיפודי מתכת ארוכים (או אלה עץ ספוג במים), משאיר מקום בין שרימפס. גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה (500 עד 550), 1 1/2 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב זפת.
הערה: שרימפס ניתן צלוי בתנור ולא בגריל. פשוט לצלות 4 אינץ ' מחום 2 עד 2 1/2 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.