שרימפס בגריל סלט אטריות אורז
שרימפס בגריל סלט אטריות אורז דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם רסק אנשובי, רוטב סויה, שיפודים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו סלט אטריות אורז עם שרימפס, אטריות אורז-סלט שרימפס, ו שרימפס בגריל וסלט אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל באח.
מערבבים שרימפס, 1 רוטב סויה כף, וגרידת ליים בקערה. אפשר לשרימפס להשרות בטמפרטורת החדר בעת הכנת שאר החומרים.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים אטריות מקל אורז למים רותחים ולהסיר מחום. מבשלים עד אטריות מבושלות דרך, אבל הם עדיין המשרד לנשוך, 3 עד 5 דקות. לשטוף יהיה מים קרים עד צונן; לנקז היטב.
מיץ ליים Whisk, הנותרים 3 כפות רוטב סויה, דבש, שמן שומשום, הנותרים 1 כפית גרידת ליים, רסק אנשובי, ורוטב פלפל חריף בקערה גדולה.
מוסיפים אפרסקים, כרוב, גזר, כוסברה, בזיליקום ושום וזורקים למעיל. מערבבים אטריות אורז לתוך תערובת ירקות עד בשילוב; להפריש.
חוט על 8 שרימפס על שיפוד עץ 4 על ידי חסילון חודר דרך הזנב ואת הגוף העליון. פירס עגבניות שרי על 2 שיפודים הנותרים.
מניחים שיפודי שרימפס ועגבניה על גריל שחומם מראש. מבשלים עגבניות עד שהם מתחילים לפצל, כ 3 דקות לכל צד; להעביר מגש. המשך לבשל שרימפס עד שהם ורודים בהירים מבחוץ והוא כבר לא שקוף במרכז, 2 עד 3 דקות יותר.
הסר עגבניות ושרימפס משפדים.
להעביר סלט אטריות למגש גדול. להקיף סלט עם עגבניות ושרימפס; לטפטף כל רוטב סיד שנותר על שרימפס.