שרימפס בגריל עם סלט קוסקוס
שרימפס בגריל עם סלט קוסקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 589 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם פלפל טחון טרי, גרגיר הנחלים, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שרימפס בגריל וירקות עם קוסקוס פנינה, שרימפס בגריל בזיליקום לימון וקוסקוס, ו סלט קוסקוס שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. בסיר קטן, לשלב את השמן, טרגון, ושום. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד השום רק מתחיל חום, על 3 דקות.
הסר מהחום, תן את השמן להתקרר מעט, ולאחר מכן להשליך את השום. חוט את השרימפס על שיפודי מתכת או עץ ומברשת עם 1/2 כפות של שמן טרגון.
בסיר בינוני, להביא את המרק לרתיחה עם 3/4 כפית מלח. מערבבים בקוסקוס. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לשבת במשך 5 דקות. בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, לזרוק את הקוסקוס עם גרגר הנחלים, בצל ירוק, מיץ לימון, עגבניות, ושמן הטרגון הנותרים, 1/4 כפית מלח, והפלפל.
בינתיים, גריל או לצלות את השרימפס, הופך פעם אחת, עד שזה עתה נעשה, על 5 דקות.
מגישים שיפודי שרימפס על גבי סלט קוסקוס עם טריזי לימון בצד.
קצה המטבח: שיפודי עץ שימושיים לצלייה. רק הקפד להשרות אותם במים לפחות עשר דקות לפני השימוש, או שהם יכולים לשרוף.
המלצת יין: שרימפס הוא לעתים קרובות הטוב ביותר עם יין לבן בעל גוף מלא, אבל עם כל גרגיר הנחלים בסלט זה אתה רוצה קצת חומציות גם כן. נסה סמילון ממדינת וושינגטון או סוביניון בלאן מקליפורניה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.