שרימפס בגריל עם סלסה זית עגבניות
אם יש לך בערך 40 דקות כדי לבלות במטבח, שרימפס בגריל עם סלסה זית עגבניות יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מתכון לנסות. במנה עיקרית זו יש 487 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה פשוט מתכונים דורש שמן זית כתית נוספת, חומץ יין, שן שום, וזיתים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סלמון בגריל עם עגבניות-סלסה זית, שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור, ו סנאפר בסגנון ספרדי בגריל עם עגבניות וסלסה זית ירוקה.
הוראות
מניחים את שאלוט טחון בקערה קטנה ומוסיפים את חומץ היין האדום. החומץ יעזור לקחת את הנשיכה מתוך שאלוט גלם.
Blanch ולקלף את העגבניות: הדרך הטובה ביותר לקלף את העגבניות היא להבקיע את הקצוות מעט עם סכין חדה, לזרוק אותם לתוך מים רותחים, לתת להם לרתוח במשך 1 דקה, ולאחר מכן לצלול אותם לתוך קערה גדולה מלאה במי קרח.
הסר את העגבניות ממי הקרח וקלף את העור החיצוני. זרע וקוביות העגבניות ולשים בקערה גדולה.
מוסיפים את השאלוט, שום טחון, צלפים, זיתים שחורים ושמן זית לקערה עם העגבניות.
מפזרים מלח ופלפל, מערבבים בעדינות את החומרים יחד ומניחים בצד.
הכינו את השרימפס לגריל: אם עדיין לא עשיתם זאת, לקלף ולאכול את השרימפס. מצפים את השרימפס בשמן זית.
מפזרים את השרימפס במלח ומניחים אותם על שיפודים. אנו ממליצים להשחיל את החסילון על שני שיפודים, כך שקל יותר להפוך את השרימפס על הגריל.
גריל את השרימפס: מחממים את הגריל בחום ישיר גבוה. נקה את הסורגים. גריל השרימפס עם כיסוי הגריל פתוח במשך כמה דקות בכל צד, רק מספיק כדי לבשל אותם דרך.
לשרת: כאשר אתה מוכן לשרת, להוסיף את הפטרוזיליה לסלסה.
מגישים את הסלסה עם השרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בגריל ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.