קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

שרימפס בגריל עם סלסה זית עגבניות

שרימפס בגריל עם סלסה זית עגבניות
אם יש לך בערך 40 דקות כדי לבלות במטבח, שרימפס בגריל עם סלסה זית עגבניות יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מתכון לנסות. במנה עיקרית זו יש 487 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה פשוט מתכונים דורש שמן זית כתית נוספת, חומץ יין, שן שום, וזיתים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סלמון בגריל עם עגבניות-סלסה זית, שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור, ו סנאפר בסגנון ספרדי בגריל עם עגבניות וסלסה זית ירוקה.

הוראות

1
משרים את שאלוט בחומץ: 
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2
מניחים את שאלוט טחון בקערה קטנה ומוסיפים את חומץ היין האדום. החומץ יעזור לקחת את הנשיכה מתוך שאלוט גלם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
Blanch ולקלף את העגבניות: הדרך הטובה ביותר לקלף את העגבניות היא להבקיע את הקצוות מעט עם סכין חדה, לזרוק אותם לתוך מים רותחים, לתת להם לרתוח במשך 1 דקה, ולאחר מכן לצלול אותם לתוך קערה גדולה מלאה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
הסר את העגבניות ממי הקרח וקלף את העור החיצוני. זרע וקוביות העגבניות ולשים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
שלב מרכיבי סלסה: 
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
מוסיפים את השאלוט, שום טחון, צלפים, זיתים שחורים ושמן זית לקערה עם העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מפזרים מלח ופלפל, מערבבים בעדינות את החומרים יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8
הכינו את השרימפס לגריל: אם עדיין לא עשיתם זאת, לקלף ולאכול את השרימפס. מצפים את השרימפס בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
9
מפזרים את השרימפס במלח ומניחים אותם על שיפודים. אנו ממליצים להשחיל את החסילון על שני שיפודים, כך שקל יותר להפוך את השרימפס על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
10
גריל את השרימפס: מחממים את הגריל בחום ישיר גבוה. נקה את הסורגים. גריל השרימפס עם כיסוי הגריל פתוח במשך כמה דקות בכל צד, רק מספיק כדי לבשל אותם דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
11
לשרת: כאשר אתה מוכן לשרת, להוסיף את הפטרוזיליה לסלסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
Dientes De AjoDientes De Ajo
12
מגישים את הסלסה עם השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בגריל ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.