קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

שרימפס בגריל עם עוגות שעועית שחורות ורוטב כוסברה

שרימפס בגריל עם עוגות שעועית שחורות ורוטב כוסברה
שרימפס בגריל עם עוגות שעועית שחורה ורוטב כוסברה דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, יין, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא משהו. נסו סטייק חצאית בגריל עם רוטב עגבניות קלוי מתוק ושרימפס קלוי, שעועית שחורה וסלט אורזו, שרימפס ועוגות שעועית לבנה עם רוטב שום קלוי, ו צ'יפוטלה בטטה ועוגות קינואה שעועית שחורה עם רוטב אבוקדו שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
עוגות שעועית שחורה
2
מניחים את השעועית השחורה במים קרים כדי לכסות. להשרות לילה, או לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורהשעועית שחורה
מיםמים
3
מסננים, שוטפים, מניחים בסיר גדול, ומכסים במים קרים מתוקים. מביאים לרתיחה, מרפרפים את הקצף, ואז מבשלים על אש נמוכה במשך כשעה 1.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים עוד מים, במידת הצורך, כדי לשמור על השעועית מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
5
בינתיים, לחמם את שמן 1 כף על חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצל, הפלפלים והשום ומבשלים 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
7
מוסיפים את הירקות, יחד עם הדבש, חומץ, אבקת צ ' ילי וכמון, לשעועית וממשיכים להתבשל. כאשר השעועית רכה למדי ומתחילים להישבר, מתבלים במלח ופלפל. המשך לבשל עד השעועית הם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
ירקירק
חומץחומץ
שעועיתשעועית
כמוןכמון
דבשדבש
8
הסר את תערובת השעועית מהחום והמתח, שומר על הנוזל. מחית במעבד מזון, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מורחים את מחית באופן שווה ולתת לו להתקרר לחלוטין. טופס מחית לתוך עוגות קטנות בצורת הוקי pucks (להשתמש על 1/2 כוס לכל עוגה). העקביות מושלמת אם היא לחה מספיק כדי לאסוף לתוך כדור, אבל לא כל כך רטוב כי התערובת מקלות על הידיים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
10
מחממים את התנור ל 400 ° F. כדי לסיים את העוגות, אבק אותם קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מחממים מחבת בינונית (מצופה קלות בשמן) מעל חום בינוני-גבוה. לטגן את העוגות מספיק זמן כדי לקבל קרום נחמד בכל צד. כאשר מוכן לשרת, למקם אותם על דפי אפייה בתנור כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
תנורתנור
12
מקשטים עם מנה של שמנת חמוצה וזרע של כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
13
שרימפס בגריל
מרכיבים שתצטרך
שרימפס בגרילשרימפס בגריל
14
משרים את השיפודים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
15
בקערה בינונית, לשלב את שמן זית ותבלינים. זרוק את השרימפס עם המרינדה הזאת ותכניס למקרר בזמן שאתה מכין את רוטב כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
כוסברה.כוסברה.
שמן זיתשמן זית
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
הפעל את המטגן או להדליק את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
גרילגריל
17
מניחים 4 שרימפס על כל שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
18
בינתיים, מחממים את עוגות השעועית השחורה.
19
צלייה או גריל שרימפס 2-3 דקות בכל צד, עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
20
הסר מן השיפודים, לארגן על ארבע צלחות, טפטוף עם רוטב כוסברה חם.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
21
מגישים עם עוגת שעועית שחורה.
22
רוטב כוסברה
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
רוטברוטב
23
מניחים את שאלוט, גרידת תפוזים ומיץ, יין, חומץ, כוסברה בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים עד הנוזל מצטמצם 2 או 3 כפות. אמנם זה עדיין חם, לטאטא חמאה רכה על ידי כפית עד הרוטב הוא emulsified (זה ייראה עבה וקרם). מערבבים את הכוסברה קצוצה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מכסים וחמים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידה כתומהגרידה כתומה
כוסברה.כוסברה.
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שאלותשאלות
חומץחומץ
חמאהחמאה
מיץמיץ
רוטברוטב
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
24
טעם
25
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
26
סוזן ספייסר נולדה בקי ווסט, פלורידה, והתגוררה בהולנד עד גיל שבע, כאשר משפחתה עברה לניו אורלינס. היא גרה שם מאז, והיא הבעלים של שתי מסעדות, Bayona ו Herbsaint. זה ספר הבישול הראשון שלה.פאולה דיסברו הייתה שפית הבוקרת לשעבר בחוות הארט והינד פיטנס בריו פריו, טקסס. לפני כן, היא עבדה עשר שנים כסופרת מזון ונסיעות. עבודתה הופיעה בניו יורק טיימס, מזון ויין, וסאוור, בין פרסומים מרכזיים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
ייןיין

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית שחורה, נקטפו ושטפו אותהשעועית שחורה, נקטפו ושטפו אותה52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין0חתיכות טופי הית' בר1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה11 כף אורגנו מיובששמן זית או תירס, ועוד לטיגוןשמן זית או תירס, ועוד לטיגון1sprigשמנת חמוצה וכוסברה כקישוטשמנת חמוצה וכוסברה כקישוט1שן שום, טחוןשן שום, טחון1חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname0חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון11 כף אורגנו מיובש1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך1חתיכות טופי הית' ברגרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד1קטןפלפל ירוק או פלפל poblano, קצוץ דקפלפל ירוק או פלפל poblano, קצוץ דק0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל1( חצילים)שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ יין שריחומץ יין שרי161 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדראו חסילונים גדולים ללא ראש, מקולפים ומוכנים (משאירים זנבות שלמים)או חסילונים גדולים ללא ראש, מקולפים ומוכנים (משאירים זנבות שלמים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )1קטןבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.