קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

שרימפס ביסק פוטין

שרימפס ביסק פוטין
שרימפס ביסק פוטין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 779 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם מלח כשר ופלפל סדוק, שרי, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 50%, שהוא מוצק. שרימפס ביסק, שרימפס ביסק, ו שרימפס ביסק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
לרוטב השרימפס: ממיסים 2 כפות מהחמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים את השרימפס עד ורוד בלבד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת כדי להשאיר את כל הטעם השרימפי ולשמור.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים לאותו סיר את 10 כפות החמאה הנותרות ואת השאלוט ומבשלים עד לריכוך, ללא השחמה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מערבבים את רסק העגבניות, בישול 1 דקה. מערבבים פנימה את הקמח וממשיכים לבשל עד שהקמח התבשל אך לא משחים, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מתפיחים את הסיר עם השרי, מגרדים כל קמח מתחתית התבנית. הקציפו לאט את ציר השרימפס החם בשלבים כדי למנוע גושים. לאחר מכן מוסיפים פנימה את השמנת הכבדה והטימין וממשיכים להתבשל עד שהם סמיכים וקרמיים, 15 עד 20 דקות. הרוטב צריך להיות סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. מתבלים במלח ופלפל ושומרים על חום על הכיריים עד שהם מוכנים לשימוש, מוסיפים את השרימפס בחזרה רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מוסיפים שמן לתנור הולנדי ומחממים ל -340 מעלות פרנהייט (הטמפרטורה תרד כשמוסיפים את המנה הראשונה וזה בסדר). עובדים בקבוצות, מטגנים את תפוחי האדמה 2 דקות ומעבירים לרשת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2
תנו להם להתקרר מעט תוך העלאת טמפרטורת השמן ל -375 מעלות צלזיוס.מחזירים את הצ ' יפס לשמן החם ומטגנים עד להזהבה ופריך, 1 עד 2 דקות. (הטיגון הכפול הוא הסוד לצ ' יפס פריך.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
3
מעבירים לתבנית אפייה אחרת בעזרת רשת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4
צלחת את הצ ' יפס בקערה רדודה ומעליו את גבינת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מגושמתגבינה מגושמת
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את רוטב השרימפס מעל, מקשטים עם טריזי טימין ולימון ונהנים!
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
סנט פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן
סנט פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן
יפה ובהיר, סוביניון בלאן זה מציע ניחוחות מרעננים של מלון טל דבש ותפוח ירוק המגובה במינרליות קרירה. תווים טרופיים עדינים מובילים לגימור פריך של פרי אבן והדרים.