קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

שרימפס ביריאני

שרימפס ביריאני
המתכון שרימפס Biryani מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לך raita, תרמילי הל, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קשיו גלם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה, קוקוס, וקשיו-קרם טארט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, לבשל את הספר: שרימפס Biryani, ו שרימפס Biryani של Madhur ג'פרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1 כף שמן למחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים קשיו, הל, עלי דפנה, מקל קינמון וזרעי כמון; מערבבים עד ריחני, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
קשיוקשיו
3
יוצקים לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
במחבת, חום שנותר שמן כפות על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בצל ושום; מערבבים עד צליעה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מערבבים שרימפס, אבקת צ ' ילי, כורכום, פלפל, 1/2 כפית מלח, ותערובת אגוז-ספייס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, רק עד שרימפס מתחיל להפוך ורוד, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים יוגורט. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רוב הנוזל התאדה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כורכוםכורכום
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
7
הסר עלי דפנה ומקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
בינתיים, במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים אורז; מרתיחים חשופים עד רך כמעט, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מסננים ויוצקים לקערה. מערבבים את מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
בתבנית אפייה בחמאה 3 1/2 ליטר, להפיץ על 1/3 של רמת תערובת אורז. למעלה עם תערובת שרימפס 1/2, מתפשט ברמה. חזור על שכבות, מסתיים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
מפזרים באופן שווה עם חוטי זעפרן. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
אופים ביריאני בתנור 350 עד שהמרכז חם והאורז רך לנשוך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מגישים מיד, עם raita.
מרכיבים שתצטרך
RaitaRaita

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.