שרימפס ביריאני
המתכון שרימפס Biryani מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לך raita, תרמילי הל, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קשיו גלם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה, קוקוס, וקשיו-קרם טארט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, לבשל את הספר: שרימפס Biryani, ו שרימפס Biryani של Madhur ג'פרי (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 כף שמן למחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים קשיו, הל, עלי דפנה, מקל קינמון וזרעי כמון; מערבבים עד ריחני, כ 2 דקות.
במחבת, חום שנותר שמן כפות על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מערבבים עד צליעה, 5 עד 8 דקות.
מערבבים שרימפס, אבקת צ ' ילי, כורכום, פלפל, 1/2 כפית מלח, ותערובת אגוז-ספייס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, רק עד שרימפס מתחיל להפוך ורוד, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים יוגורט. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רוב הנוזל התאדה, על 15 דקות.
הסר עלי דפנה ומקל קינמון.
בינתיים, במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים אורז; מרתיחים חשופים עד רך כמעט, 7 עד 8 דקות.
מסננים ויוצקים לקערה. מערבבים את מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
בתבנית אפייה בחמאה 3 1/2 ליטר, להפיץ על 1/3 של רמת תערובת אורז. למעלה עם תערובת שרימפס 1/2, מתפשט ברמה. חזור על שכבות, מסתיים עם אורז.
מפזרים באופן שווה עם חוטי זעפרן. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים ביריאני בתנור 350 עד שהמרכז חם והאורז רך לנשוך, 20 עד 25 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.