שרימפס במיה גאמבו
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? שרימפס וגמביה במיה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פלפל קאיין, שמן זית, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס במיה גאמבו, חסילוני במיה גאמבו, ו שרימפס במיה גאמבו.
הוראות
מתבלים את השרימפס במלח, פלפל וקיין לפי הטעם ומניחים בצד.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף במיה ו לטגן במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות, הבצל, השום, הסלרי והפעמון הירוק ומוסיפים 15 דקות נוספות.
מוסיפים את המים ואת העונה לפי הטעם. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 45 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עוד 20 דקות. לבסוף, מוסיפים את הבצל הירוק למרק ומערבבים היטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.