קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות4
מגזין

שרימפס במרינדה קר ואבוקדו

שרימפס במרינדה קר ואבוקדו
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם אבוקדו, garnishes: עלי כוסברה, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו שרימפס עם אבוקדו, שרימפס אפוי ממולא אבוקדו, ו אבוקדו ממולא Rémoulade שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים. מערבבים בעדינות בויניגרט ליים למעיל. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו