קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

שרימפס בסיר חימר עם אורז חום

שרימפס בסיר חימר עם אורז חום
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שמן, זנגביל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס בסיר חימר, אורז בסיר חימר עם עוף, ו אורז החימר של האנג.

הוראות

1
שלב 3 כוסות אורז חום מבושל עם 2 כפות מיץ לימון. לבשל 1 קילו קלופים, שרימפס deveined ב 2 קבוצות במחבת nonstick מעל חום בינוני באמצעות 1/2 שמן כף עבור כל אצווה, עד שרימפס הם ורודים, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף מלח לורי או אחר1/2 כף מלח לורי או אחר
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
העברה לצלחת.
3
הוסף 1 זרע, פרוס פלפל צ 'ילה אדום תאילנדי, 1/4 כוס קצוצה lemongrass, 1 כף ג' ינג ' ר קצוץ, 1/2 כוס בצל אדום פרוס, ו 3 כפות סוכר למחבת ומבשל, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
אליקסיר גאליקסיר ג
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף 1 1/2 כפות רוטב דגים ו 1 כוס מים קוקוס; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר
רוטב דגיםרוטב דגים
5
מוסיפים שרימפס למחבת; מבשלים 2 דקות. מחלקים אורז ושרימפס בין 4 קערות; מקשטים עם כוסברה ונבטי שעועית מונג.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועית מונגנבטי שעועית מונג
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.