שרימפס ברוטב מנטה עם טאבולה, עגבניות ופטה
שרימפס עם מילקשייק מנטה עם טאבולה, עגבניות ופטן הוא pescatarian מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שרימפס, בורגול סדוק בגסות, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבורגור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בולגור עם זנגביל מסוכר ותאנים כקינוח. נסו סלט טאבולה שרימפס ברוטב מנטה, קוסקוס טאבולה עם נענע ופטה טריים, ו עגבניות שרי ממולאות בפטה במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים bulgur, 1 1/2 כוסות מים, 1/2 כוס מיץ לימון, ו 1/3 כוס שמן בקערה גדולה.
בואו לעמוד עד bulgur הוא מכרז ואת רוב הנוזל נספג, על 2 שעות.
בינתיים, להקציף יחד הנותרים 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן, 3 כפות נענע, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
מערבבים בשרימפס. להשרות 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מסננים את כל נוזל עודף מ bulgur.
מערבבים עגבניות, ארוגולה, פטה, בצל ירוק, שום, הנותרים 3 כפות נענע, ו 1 1/2 כפיות מלח. סלט העונה לפי הטעם עם פלפל.
סלט תל בקערה רדודה גדולה או על צלחות בודדות. שרימפס בכפית ולהתלבש ולהגיש.
* נקרא גם חיטה סדוקה; זמין בסופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, וחנויות מזון טבעי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.