שרימפס ברוסקטה אל לימונצ'לו
המתכון שרימפס Bruschettan אל Limoncello מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, גרידת לימון, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו, שרימפס ברוסקטה, ו שרימפס ברוסקטה (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת בגט פרוסות עם 2 כפות שמן זית. פרוסות לחם גריל או טוסט עד הזהב; לארגן על מגש. תניח בצד.
שום סאוט ואלוט בשארית 6 כפות שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 1 דקה או עד חום זהוב בהיר.
מוסיפים שרימפס, ומטגנים 2 עד 3 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד בהיר. להפוך שרימפס, ולבשל 1 דקה נוספת.
הסר שרימפס עם כפית מחוררת.
מוסיפים מיץ לימון ולימונצ ' לו למחבת; מבשלים מעל חום גבוה עד שהתערובת מצטמצמת בשני שלישים, בערך 2 דקות. להחזיר שרימפס לתערובת, ערבוב עד שרימפס מצופה.
הסר מהחום; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
כפית שרימפס עם רוטב על כל טוסט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.