שרימפס בשכבות להרתיח סלט
אם יש לך רוטב בצל, סרטן נהרות, תירס גרעיני נוסף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו שרימפס בשכבות להרתיח סלט, שרימפס להרתיח עם סלט שלוש שעועית, ו שרימפס-להרתיח סלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, חום 6 ליטרים מים רותחים.
מוסיפים מרתיחים תערובת תיבול ומלח; לחזור רותחים.
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים 20 עד 30 דקות (תלוי בגודל של תפוחי אדמה) או עד מבושל לחלוטין שיפוד מוכנס במרכז תפוח האדמה הגדול יוצא נקי. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר תפוחי אדמה לקערה.
מוסיפים שרימפס למים; חוזרים לרתיחה ומבשלים כ 3 דקות או עד ורוד בהיר ומבושלים לאורך כל הדרך.
בינתיים, לרסס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול.
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים נקניק במחבת 2 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
להעביר נקניק לצלחת כדי לקרר, ואז לרסס מחבת שוב ולהוסיף תירס למחבת. לבשל 5 עד 7 דקות או עד השחמה.
בקערה גדולה, מערבבים סלט כרוב עם רוטב, משליכים למעיל. מקררים את כל החומרים עד מגניב, על 1 שעה.
ב 3 1/2-קערה של ליטר או קערת זכוכית, שכבת הסלט.
מניחים תפוחי אדמה בתחתית, ואז בעדינות מניחים כרוב על תפוחי אדמה, שמירה על הצדדים של קערה נקייה.
להוסיף נקניק, תירס, שרימפס בצל ירוק.