שרימפס ג'מבו עם בוק צ' וי
שרימפס ג'מבו עם בוק צ' וי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 14 דקות. אם יש לך שמן זית, דבש, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו שרימפס ג'מבו ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף שרימפס להתייבש עם מגבות נייר. תניח בצד. בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, להביא רוטב סויה, דבש, גרידת ליים ומיץ לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד syrupy ומופחת בחצי, 4 עד 5 דקות. תניח בצד.
לחמם ווק גדול או מחבת nonstick מעל חום גבוה עד חם, על 2 דקות.
מוסיפים שמן זית וחום למשך 30 שניות.
מוסיפים שרימפס ומערבבים עד אטום, על 1 דקה.
מוסיפים תערובת רוטב סויה ומערבבים במשך 1 דקה יותר.
מוסיפים בוק צ ' וי ומערבבים עד העלים הם רק נבולים, על 1 דקה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.