קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

שרימפס הסיציליאני של מייקל לומונקו וקוסקוס

שרימפס הסיציליאני של מייקל לומונקו וקוסקוס
החסילון הסיציליאני והקוסקוס של מייקל לומונקו הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שקדים, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: שרימפס Cajun של מייקל עם קינואה, קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (cuscus con brodo di pesce), ו פסטה סיציליאנית עם שרימפס וקרם שקדים.

הוראות

1
יוצקים את מיץ הצדפות לסיר בגודל בינוני, ומביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיף את קליפות שרימפס, וחום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה. מבשלים 20 דקות. זרוק את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
יוצקים את השמן לתוך סיר גדול להגדיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, כארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את הזעפרן, רסק עגבניות, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, פתיתי צ ' ילה אדומים. לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מאוד ריחני, על שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
זעפרןזעפרן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
יוצקים את מרק רכיכות, ומערבבים את תחתית הסיר כדי לעקור כל חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה חזקה. מערבבים את הקוסקוס, ומבשלים עד שרוב הנוזל נספג, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מתבלים את השרימפס הגלם עם קמצוץ של מלח ופלפל, ואז מערבבים אותם לתוך הקוסקוס. לכסות את הסיר ולתת קיטור השרימפס עד מוצק וורוד, כארבע דקות. כאשר נעשה, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מחלקים את התערובת בין ארבע קערות גדולות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מקשטים כל אחד עם כף של שקדים הקרקע. התאם תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.