שרימפס הסיציליאני של מייקל לומונקו וקוסקוס
החסילון הסיציליאני והקוסקוס של מייקל לומונקו הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שקדים, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: שרימפס Cajun של מייקל עם קינואה, קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (cuscus con brodo di pesce), ו פסטה סיציליאנית עם שרימפס וקרם שקדים.
הוראות
יוצקים את מיץ הצדפות לסיר בגודל בינוני, ומביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני.
מוסיף את קליפות שרימפס, וחום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה. מבשלים 20 דקות. זרוק את הפגזים.
יוצקים את השמן לתוך סיר גדול להגדיר על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, כארבע דקות.
מוסיפים את הזעפרן, רסק עגבניות, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, פתיתי צ ' ילה אדומים. לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מאוד ריחני, על שתי דקות.
יוצקים את מרק רכיכות, ומערבבים את תחתית הסיר כדי לעקור כל חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה חזקה. מערבבים את הקוסקוס, ומבשלים עד שרוב הנוזל נספג, כשתי דקות.
מתבלים את השרימפס הגלם עם קמצוץ של מלח ופלפל, ואז מערבבים אותם לתוך הקוסקוס. לכסות את הסיר ולתת קיטור השרימפס עד מוצק וורוד, כארבע דקות. כאשר נעשה, לכבות את החום.
מחלקים את התערובת בין ארבע קערות גדולות.
מקשטים כל אחד עם כף של שקדים הקרקע. התאם תיבול במידת הצורך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.