שרימפס ואורז פינה קולדה
אם יש לכם חתיכות אננס, מיץ אננס, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: פודינג אורז פינה קולדה, סלט שרימפס בגריל עם רוטב פינה קולדה, ו שרימפס קוקוס רזה {עם רוטב פינה קולדה!}.
הוראות
מבשלים ומערבבים שרימפס בשמן חם במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה 4 דקות. עד שכמעט בישלתי.
מוסיפים מיץ אננס וגושים אננס; מביאים לרתיחה.
מערבבים אורז וחלב קוקוס; לכסות.
בואו לעמוד 5 דקות. (אם כל הנוזל לא נספג, לבשל על אש נמוכה נוסף 2 דקות. או עד שנוזל נספג.) Fluff עם מזלג. כפית על מגש הגשה; מפזרים קוקוס ובצל ירוק.