שרימפס וג'יקמה לחמניות עם רוטב צ' ילי-בוטנים
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגיש 15 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. אם יש לכם יין בישול, מלח כשר, רוטב צ'ילי-בוטנים, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו גלילי שרימפס עם רוטב בוטנים, גלילי שרימפס עם רוטב בוטנים, ו גלילי שרימפס עם רוטב בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את השרימפס עם 2 כפות של שמן קנולה ו 1/2 כפית מלח כשר. במחבת גדולה או ווק, חום 2 כפות של שמן קנולה עד נשיפות קטנות של עשן מתחילים להופיע.
מוסיפים את השרימפס ומערבבים על אש גבוהה עד רק ורוד, על 1 דקה.
מעבירים את השרימפס לקערה בינונית.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן קנולה למחבת.
מוסיפים את השאלוט ואת השום ומטגנים אותם עד שהם מתרככים וריחניים, כ -30 שניות.
מוסיפים את jicama ומבשלים, ערבוב, עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מעט מופחת, על 1 דקה.
מוסיפים את המניה, רוטב דגים ושמן שומשום ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד jicama הוא רך, אבל עדיין קצת פריך, על 4 דקות יותר.
מסננים את jicama ולהוסיף אותו לשרימפס.
למלא צלחת עוגת זכוכית עם מי ברז חמים. עבודה עם 1 בכל פעם, להשרות כל סיבוב אורז נייר במים עד גמיש, 1 דקה; להעביר את הסיבוב על משטח עבודה כתם כל עודף מים עם מגבות נייר. הגדר חתיכת חסה על השליש התחתון של סיבוב אורז נייר, ואחריו עלה בזיליקום 1, כף מעוגלת של רוטב צ ' ילי בוטנים וכמה בוטנים קצוצים. למעלה עם 4 עד 5 חתיכות של jicama ו 4 חתיכות של שרימפס. מקפלים את התחתון בחוזקה ככל האפשר, ואז לקפל בצדדים לגלגל את החבילה, ויוצרים גליל הדוק. הגדר את הגליל על מגש לכסות עם מגבת נייר לח לעטוף פלסטיק. חזור עם שאר החומרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.