קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

שרימפס וגריסים

שרימפס וגריסים
אם יש לכם עוף במלח נמוך, jalapeño, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו השרימפס והדגנים שלי, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל. הפעל חום נמוך; בעדינות מבשלים עד גריסים מתחילים להתעבות. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות והוספת מים על ידי 1/4 כוסuls אם עבה מדי, עד במכרז, על 1 שעה. מערבבים גבינה, חמאה, jalapeo, ואז שמנת. מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.בינתיים, לחמם מחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
הוסף tasso; סאוט עד השומן מתחיל לעבד, על 5 דקות (אם טאסו הוא רזה מאוד, להוסיף 1 כף שמן למחבת).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שום ו 1 כף חמאה; מערבבים עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
4
להוסיף שרימפס. כאשר השום מתחיל להשחים, מוסיפים בירה ומניות עוף. מבשלים עד שרימפס מבושל דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
5
הסר מחבת מחום; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף את הנותרים 1 כף חמאה למחבת; מערבולת כדי להמס לכסות את התחתית של מחבת. לפצח ביצים למחבת ומבשלים עד הלבנים הם רק להגדיר אבל חלמונים עדיין נוזל, על 3 דקות. מחלקים שיבולת שועל בין קערות, ויוצרים באר במרכז. תערובת שרימפס כפית למרכז שיבולת שועל. למעלה עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מפזרים טרגון מעל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.