שרימפס וגריסים
אם יש לכם עוף במלח נמוך, jalapeño, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו השרימפס והדגנים שלי, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל. הפעל חום נמוך; בעדינות מבשלים עד גריסים מתחילים להתעבות. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות והוספת מים על ידי 1/4 כוסuls אם עבה מדי, עד במכרז, על 1 שעה. מערבבים גבינה, חמאה, jalapeo, ואז שמנת. מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.בינתיים, לחמם מחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
הוסף tasso; סאוט עד השומן מתחיל לעבד, על 5 דקות (אם טאסו הוא רזה מאוד, להוסיף 1 כף שמן למחבת).
מוסיפים שום ו 1 כף חמאה; מערבבים עד חמאה נמס.
להוסיף שרימפס. כאשר השום מתחיל להשחים, מוסיפים בירה ומניות עוף. מבשלים עד שרימפס מבושל דרך, על 2 דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
הוסף את הנותרים 1 כף חמאה למחבת; מערבולת כדי להמס לכסות את התחתית של מחבת. לפצח ביצים למחבת ומבשלים עד הלבנים הם רק להגדיר אבל חלמונים עדיין נוזל, על 3 דקות. מחלקים שיבולת שועל בין קערות, ויוצרים באר במרכז. תערובת שרימפס כפית למרכז שיבולת שועל. למעלה עם ביצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.