שרימפס ודגנים דרומיים הם ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פלפל, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס ודגים דרומיים, שרימפס ודגים דרומיים, ו שרימפס ודגים דרומיים.
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים; להפריש.
2
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל, פלפל, ושום לטפטוף במחבת; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בתערובת שרימפס, מרק, ו 1/4 כוס בצל ירוק; לבשל 5 דקות או עד שרימפס נעשים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
פלפל
שום
שרימפס
מרק
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להביא מים לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה להוסיף גריסים, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; מבשלים, מכוסה, במשך 5 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם. מערבבים בחמאה ומלח.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.